CTS Kids gyerekruha. Közkedvelt márka. Jó választás lesz számodra is. Miért?

Soha nem ajánlunk számodra olyan terméket, mi neked nem a jobb választás, mert mindig hosszú távú kapcsolatban gondolkodunk.

Fontosabb,  hogy sokáig elégedett vásárlónknak tudjunk, mintha egyszer is  olyan terméked lenne tőlünk, amivel nem vagy teljesen megelégedve. Ez tette lehetővé, hogy 1994 óta a piacon tudtunk maradni.

Alapelvünk: csak mindkét fél számára megelégedettséget, nyereséget hozó kapcsolat az elfogadható.

 

Tudjuk, hogy nem könnyű a mai viszonyok között a szülőknek előteremteni a minőségi gyermekruházatra szükséges összeget. Ezért

Stratégiai szempont, hogy a bébiruha és gyermekruha termékeink megfizethetőek maradjanak.

A megfizethető ár megtartása mellett nem kötünk kompromisszumot olyan lényeges kérdésekben, mint az alapanyag minősége és összetétele, a tartósság, az esztétikum, praktikusság.

Hogy próbáljuk az árat kordában tartani? ….

  • Termékeink alapanyagát készítőktől, importőröktől szerezzük be, így a méteráru nagykereskedéseik árrése nem terheli a gyermekruhák fogyasztói árát.
  • A termelést megpróbáljuk mindig hatékonyan, költségek alacsony szinten tartása mellett megoldani, de ez mindig szigorúan csak a minőség megtartása mellett történhet.
  • Soha nem foglalkoztatunk több munkaerőt, mint amennyire a hatékony termeléshez, értékesítéshez feltétlenül szükség van.  Igyekszünk amit csak lehet szervezéssel megoldani, így nincs külön sofőrünk, csomagolónk, takarítónőnk,  stb.,  így ezek költsége nem kell, hogy beépüljön a gyermekruhák  áraiba.

Csak a valós piaci igényeknek megfelelő gyermekruha és bébiruha kerül hozzád.

Rendszeres, személyes kapcsolatban vagyunk partnereinkkel országos szinten, így ennyi kereskedő együttes tapasztalata biztosítja, hogy olyan gyermekruha fazonok kerülnek előállításra, amire piaci kereslet van. Ők pedig napi szinten vannak kapcsolatban az anyukákkal, így termékeink eladhatóság, ár, tetszetősség szempontjából rendszeresen tesztelve vannak.

Saját „CTS Kids” márkánk felépítésén rengeteget dolgoztunk, márkanevünk védelmében nem engedhetjük meg magunknak, hogy csalódnod kellejen bébi vagy gyermekruha termékeinkben.

Rendszeresen találsz nálunk  új termékeket.

Szinte 3 hetente, az aktuális szezonnak megfelelően készülnek az újabb fazonú bébiruha és gyerekruha modellek. Készítünk pulóvereket, kardigánokat, nadrágokat, pamut kétrészeseket, és szinte minden típusú gyermekruházati terméket, ami a hétköznapi ruházathoz szükséges, sőt ünnepek környékén alkalmi kollekcióval is készültünk.

A hazai munkahelyek megtartása is nagyon fontos számunkra, mert ennyi ember tudja biztosítani családjának a megélhetést.

Ahogy már említettem, elsősorban magyar alapanyagból dolgozunk, ezzel hazai kelme készítők, hazai festődék tudják megtartani munkájukat. A további folyamatoknál is magyar szabászat , varrónő, grafikus, hímző, divattervező stb. munkáját vesszük igénybe, és az anyukákhoz is  hazai kiskereskedők (boltosok és piacosok)  közreműködésével jutnak el gyermekruha termékeink. Ez mind biztos bevételt jelent sok család részére, ráadásul a megtermelt haszon is itthon marad, és  ez akár adó formájában, akár egy kis gazdaság fejlődés formájában remélhetően nálad is jelentkezni fog.

Amennyiben magyar terméket vásárolsz, mindehhez Te is hozzájárulsz.

Ha bébiruha vagy gyermekruha forgalmazással foglalkozol, érdemes velünk kapcsolatba kerülnöd, mert …

mindezeken felül igyekszünk megkönnyíteni az árubeszerzésed is. Időt, energiát és nem utolsósorban benzinköltséget spórolhatsz meg partnerünkként, mert 3 hetente üzletedbe visszük aktuális kínálatunkat. Ott személyesen választhatod ki, melyik termékünket szeretnéd forgalmazni. Így árubeszerzésed idejére sem kell helyettesítésedről gondoskodni , nem kell gondolkodnod ki legyen addig a kis boltodban.

Egy bepolcozott kis buszt rendeztünk be „mozgó nagykereskedésnek”. Így lehetőséged van a méretsorok mellett csak egyes méreteket is megvásárolni. Ha méretsorra van szükséged azt veszel, ha csak méreteket kell pótolnod az sem probléma.

 

Ha szívesen dolgoznál velünk, szeretettel várunk partnereink közé. Területi képviselőnk örömmel bemutatja aktuális termékkínálatukat személyesen üzletedben, minden kötelezettség nélkül. Ha érdekel a lehetőség, keress elérhetőségeinken,  igényeld területi képviselőnk látogatását.