Magánvásárlók

Igényes gyermekruha a hétköznapokra is!

 

Az, hogy itt vagy,  azt jelenti, hogy  számodra sem mindegy, milyen ruhában van gyermeked egész nap.

Örülünk, hogy ránk találtál.

Már biztosan találkoztál CTS Kids márkanév alatt futó bébiruha vagy gyerekruha termékeinkkel. Ha esetleg mégsem, engedd meg, hogy egy pár szóban bemutassam.

 

Fontos szempontok a készítés során:

  • Elsősorban legyen kényelmes, hisz ez elengedhetetlen az önfeledt játszáshoz, egész napos viselethez.
  • Legyen esztétikus, igényes, látszódjon első ránézésre , hogy kis viselőjének a szülei törődnek gyermekük ruházatával is.
  • Legyen divatos, és itt nem feltétlenül az egy szezonra érvényes, top trendi szélsőségekre gondolok. Fontos, hogy ha később a gyerekruha a tesónak is átadásra kerül, az akkor is divatosnak számítson, bátran hordható és vállalható legyen.
  • A gyermekruha alapanyaga könnyen kezelhető legyen, könnyű legyen mosni, vasalni, ne igényeljen különösebb kényes kezelést. Ne menjen össze, ne bolyhosodjon egy normális 40 fokos mosásnál, ne engedje a színét, stb. Ezért készítjük elsősorban pamut alapanyagból termékeink nagy részét. Hiszem, hogy a pamut még mindig az egyik legkényelmesebb alapanyag egy gyermek számára, és mindemellett mosás-vasalás szempontjából is a legkönnyebben kezelhető alapanyagok egyike.
  • Törekszünk arra, hogy gyermekruha modelljeink egymáshoz illőek, egymással jól variálhatóak legyenek – így könnyen összeállíthatod már pár darabból is gyermeked ruhatárát.

 

CTS  Kids márkanevünk mindig garancia lesz számodra az állandó megbízható minőségre – hogy mindig azt kapd, amire számítasz, amit tőlünk megszoktál a bébiruha vagy gyermekruha tekintetében.

Mindezek mellett nagyon fontos  az is, hogy a CTS Kids gyermekruhák megfizethetőek maradjanak, ne terhelje meg indokolatlanul a család költségvetését.

 

Nekünk minden érdeklődő nagyon fontos, fontos minden anyuka, vagy nagymama, aki gyerekének, unokájának akar vásárolni, fontosak kereskedő partnereink, és fontosak leendő partnereink is, ezért igyekeztünk úgy alakítottuk ki ezt a weboldalt is, hogy könnyen eligazodhass rajta.

 

Terveink között szerepel napi/heti  szuperakciós termékek  rendszeres kiárusítása. Ezt facebook oldalunkon szeretnénk meghirdetni szeptember végétől. Ha érdekel ez a lehetőség, vagy bármilyen más okból érdekesnek találsz minket, kérlek kövess minket ctskids gyerekruha facebook oldalunkon is.

Link: https://www.facebook.com/ctskidsgyerekruha/

Szeretettel várunk kialakulóban lévő közösségünkben.

 

Kérjük, nézd meg gyermekruha és bébiruha kínálatunkat. Ha megtetszik valami válogass kedvedre. Szeretettel látunk partnereink között.