Szívesen látunk kereskedő partnereink között!

 

A mi célunk a Te sikered!  – Érdekeltek vagyunk abban,
hogy jó forgalma legyen gyermekruha boltodnak is …

Fontos hogy üzleted árukészleted ne elfekvő termékekben legyen mérhető.

Első perctől arra törekszünk, hogy a termékeinket  viselő apróságok számára kényelmes, divatos, egyedi gyermekruha fazonokat készítsünk, mindemellett kollekciónk termékei a szülők számára  megfizethetőek  maradjanak.

Figyelünk arra, hogy az általunk készített bébiruha vagy gyermekruha esztétikus és praktikus
legyen, hogy rövid idő alatt vevőjére találjon, és számodra is megfelelő hasznot hozzon.

 CTS kids márkanevünk régóta egyet jelent „a Jól eladható bébiruha vagy gyermekruha” fogalmával.  

Mit teszünk ezért? …

  • Nem sajnáljuk az időt arra, hogy utána járjunk hogy tudjuk a leggazdaságosabban, a legjobb minőségű alapanyagokat beszerezni: elsősorban közvetlenül készítőktől, importőröktől szerezzük be a gyermekruha termékeink alapanyagát, így a méteráru nagykereskedések árrései már terhelik a termékeink anyagköltségét.
  • A termelési és értékesítési folyamat során soha nem foglalkoztatunk több embert, mint amire éppen feltétlenül szükség van. Nincs külön gépkocsivezetőnk, anyagbeszerzőnk, postázónk, adminisztrátorunk, stb. – ezeket igyekszünk jobb szervezéssel megoldani. Így ezek költségeit sem kell figyelembe vennünk a termék árának kiszámításakor.
  • A gyermekruha és bébiruha modellek tervezésénél mindig meghallgatjuk kereskedő partnereinek észrevételeit, akik napi kapcsolatban vannak a vásárlókkal. 100 kereskedő ritkán téved. Így garantálható, hogy az elkészült gyermekruha és bébiruha fazonok a tényleges piaci igényeknek megfelelnek.
  • Sőt, mindezen túl rendszeresen teszteljük a termékeinket: ár, fazon és minőség alapján
    egyaránt. Így viszonteladói partnereinket már egy letesztelt, tényleges igényeknek megfelelő gyerekruha vagy bébiruha modellel tudjuk felkeresni.

Üzletkötőink, és kereskedő partnereink segítségével az ország igen sok településén jelen vagyunk.
Használd ki az általunk nyújtott lehetőségeket.

Stratégiánk:

Nem megrendelésre vagy előrendelésre dolgozunk, a mindenkori időszaknak megfelelően folyamatosan készítjük aktuális gyerekruha és bébiruha modelljeinket.

Figyelembe vesszük a divatirányzatokat, de ettől fontosabb számunkra, hogy a készítésünkből kikerülő gyerekruha fazonok a divatszezon lecsengése után is aktkuálisak maradjanak. A partnereink üzleteiben  esetlegesen megmaradó  bébiruha és gyermekruha termékeinket a divatszezon elmúlása után is jó feltételekkel lehessen értékesíteni.

Hogy juthatsz termékeinkhez?

Területi képviselőnk 3 hetente előzetes egyeztetés alapján személyesen ellátogat viszonteladó partnereinkhez. A képen látható kis tehergépkocsit rendeztük be mozgó üzletnek, ebben mutatjuk be az aktuális, szezonnak  megfelelő bébiruha és gyermekruha  termékeinket.  Nem mintakollekciók alapján  értékesítünk, felkészültünk az  azonnali  vásárlásra is.

Lehetőséged van a méretsorok mellett csak  méreteket is  vásárolni. Válogathatsz a polcokról is  az autón lévő  gyermekruha  termékekből.

Nincs kötelező minimális vásárlási limit. Annyit vásárolhatsz, amennyire szükséged van, de azért természetesen az ésszerűség határain belül. Ha előfordul néhányszor,  csak egy-két darab gyerekruha szükséges, semmi probléma, de rendszeresen egy-két termék vásárlása már nem tartozik a kölcsönös előnyök fogalmába. Ilyenkor rendeld meg inkább telefonon, vagy e-mailben. Ezeket a rendeléseket postai úton juttatjuk el hozzád.

Ha felkeltettük érdeklődésed, és szeretnél partnerünk lenni, nagyon szívesen látunk.
Keress minket elérhetőségeinken (telefon: 30/9586-7556,   70/3636-294)

Ha szeretnéd, hogy területi képviselőnk minden kötelezettség nélküli bemutassa személyesen is termékeinket, jelezd bátran az alábbi form kitöltésével.
Munkatársunk telefonon keresni fog időpont-egyeztetés céljából.

Miért jársz jól, ha partnerünk leszel?

Nem csak viszonteladói lehetőséget kínálunk, hanem egy eredményes partnerkapcsolatot, egy hosszútávú, mindkét fél számára nyereséges együttműködési rendszert.

Szívesen vennék ötleted, javaslatod ezzel a témával kapcsolatosan is. Segíts kitalálni, hogy segíthetnénk nektek. Ha van valamilyen ötleted, elgondolásod, írd meg nyugodtan. Minden megoldásra nyitottak vagyunk, és lehetőség szerint meg is valósítjuk azt.

Erre a címre várjuk ötleteiteket: teddy@t-online.hu

Ha kérdéseid, vagy konkrét javaslataid vannak, a modellezéstől a gyártás lebonyolításáig, marketing támogatásig, számíthatsz szakembereink segítségére. Te ismered a vevőid igényeit, mi vállaljuk a technikai kivitelezést, legyártást. Az eredmény garantált… Eladható gyermekruha.

Köszönjük figyelmedet,  kérjük, nézz szét termékeink között. Ha elnyerte tetszésed gyermekruha és bébiruha kínálatunk, és látsz a közös munkában fantáziát, fordulj hozzánk bizalommal. Szeretettel várunk!