Ismerd meg ki áll a CTS Kids gyermekruha márka mögött.


Szeretnéd tudni, pontosan kivel is kerülsz üzleti kapcsolatba? Engedd meg, hogy bemutatkozzunk.


1994-ben kezdtük el vállalkozásunkat, akkor még egyéni vállalkozás formájában. Érdekességképpen hazánkban a minimálbér ekkor emelkedett 9 000 Ft-ról 11 500 Ft-ra. Hát elég régen volt... (Akkori időből való ez a macis logó).

Induláskor még kevés értékesítési tapasztalattal, kevés szakmai háttérrel, és talán még kevesebb tőkével startoltunk. De mint gyakorló szülő egy valamit biztosan tudtam: tudtam, mire van szüksége a gyerekeknek.

Mintegy „piackutatásként” sokat beszélgettem a szülőkkel, gyerekekkel, így sikerült egyre jobban az ők igényeiknek megfelelő gyerekruha fazonokat készíteni. Minden igyekezetünk ellenére sok mindent nem csináltunk jól elsőre. De ... mindig levontunk a tanulságot: képezni kezdtük magunkat szakmai, marketing, értékesítés és egyéb területeken.

Nagyon lassan, lépésről lépésre fejlődtünk.

Arra mindig figyeltünk, hogy minden olyan gépet és eszközt meg tudjunk venni, minden olyan technológiát be tudjunk vezetni, ami a folyamatos minőség megtartásához szükséges. Soha nem volt kérdés speciális gépek beszerzése, új ismeretek megtanulása, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy az általunk készített gyerekruha mindig „megérje az árát”.

Küldetésünk,hogy minden gyerek kényelmes ruházatban töltse napjait, hogy felszabadultan összpontosíthasson a játékra, és mindemellett a hétköznapokra szánt gyermekruha esztétikus legyen, hogy ezzel is hozzájáruljunk az apróságok önbizalma növeléséhez.

Azon dolgozunk, hogy ez a bébiruha vagy gyermekruha megfizethető legyen, ne jelentsen problémát a szülőknek megvásárlása.

Hiába az eltelt 20 év, még mindig megfizethetetlen élmény saját termékeinkben látni önfeledten játszó, vagy éppen fénykép előtt pózoló gyerekeket. Imádom őket. Nagyon büszke vagyok rájuk. Ez adja munkánk értelmét.

Még mindig a kedvenc olvasnivalóim közé tartoznak a pozitív vevővélemények viszonteladó partnereinktől és a szülőktől egyaránt.

Mit találsz nálunk?Termékpalettánk igen változatos, megtalálható a hétköznapi öltözethez szükséges gyermekruha termékek: pólók, pulóverek, blúzok, nadrágok, pamut kétrészesek, mellények.
Bébiruha kollekciónkban szerepelnek badyk, tipegők, bébi kétrészesek, kocsikabátok, pamut együttesek, kardigánok, stb.
Mindezekből talán a legsikeresebbnek a pamut alapanyagból készült sportos, hétköznapi vonalunk mondható.

Rövidtávú terveink között szerepel egy tiniruha kollekció beindítása,hisz sokan jelezték, hogy az apróságok kinőttek a gyermek méretekből, de továbbra is szívesen viselnék a már megszeretett, bevált, megszokott ruháinkat a tini korban is.
Nagyra értékeljük ezt a bizalmat, és igyekszünk megfelelni ennek az igénynek is.

Kereskedő partnereink közvetítésével az ország nagy részén jelen vagyunk. Sok helyen találkozhatsz Cts kids márkajelzésű gyerekruha kollekciónk termékeinkkel.

Köszönjük, hogy bemutatkozhattuk. Szívesen megismernénk mi is téged. Remélem, sikerül minél előbb személyes kapcsolatba kerülnünk.